Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup i BorlängeAnmälan är öppen!

Känner du suget efter att hänga med kompisarna och uppleva en riktigt rolig innebandycup igen. Ta chansen att förverkliga det! Nu är det nämligen åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Korpen Borlänge är en av tiotalet arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy.

Den 4 januari är det innebandyfest i Borlänge!

Den 4 januari är ditt innebandylag varmt välkomna till Maserhallen i Borlänge för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Borlänges kval går direkt till finalen i värmländska Kil. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam, herr, mixed) till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare. Vinnaren i kvalturneringen går direkt till riksfinalen. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje kval till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Vilka får vara med?
Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam- herr- eller mixlag. 

Hur långa matcher är det?
Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?
Det finns en herrklass, en damklass och en mixedklass. (Bra att veta, det krävs minst fyra anmälda lag i en klass för att det ska räknas som ett kval till riksfinalen.) Vi har plats för sammanlagt tio lag i kvalet. 

Vad kostar det?
Pris för cupen är 2500:-/lag, då ingår domaravgifter och ni garanteras minst tre matcher. 

Hur är det med reglerna?
Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här! 

Jag vill veta mer!
Kul! Kontakta Curt Peleback hos Korpen Borlänge på telefon 073- 949 39 83.
Det går även bra att maila Mats Persson på This is a mailto link

Vilka är de andra kvalorterna? 
Sweden Floorball Cup spelar från norr till söder. Alla olika kvalorter hittar du information om på korpen.se.

Jag är nyfiken vad som händer på de andra kvalorterna!
I så fall rekommenderas turneringens Facebooksida. Där läggs bilder ut på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med i resultatrapporteringen. 

Visst verkar detta alldeles fantastiskt roligt?
Se till att ditt lag är med, anmäl er så snart vi öppnar anmälan!

  
Anmälan är öppen!

Startades 1994

Sweden Floorball cup startade 1994 under namnet Jolly Cup och innebär att korpföreningar anordnar innebandyturneringar för icke licensierade spelare där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final

 

Uppdaterad: 11 JAN 2018 18:48

dt_gif

Postadress:
Korpförening Borlänge - Korpen
Tunagatan 35 A
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243226450
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 140609 VK Puff2_190x140dpi